Ei vielä Juulin pennut ihan , mutta huomenna. Pennut kasvaa kovasti. Kaikki yli 500 grammasia.Juuli on ollut ahkerasti hoitamassa. Tuli vasta eilen ensimmäisen kerran ilman kutsumatta pois pentuhuoneesta. On myös hyvin tarkasti pitänyt huolen , ettei niitä vaan kukaan vie. Eipä niistä vielä ihmeenpää kerrottavaa. Syövät ja nukkua tuhisevat. Joskus jonkunlainen äänikin kuuluu. Hyvin ovat kuitenkin hiljaisia.  Muutaman kuvan otin aamulla.

Ahkun pennut ovat sitten jo päivän yli viikon. Paino nousee hurjasti. Kyllä ne syövätkin. Ahkulla on riittänyt maito. Toivottavasti riittääkin, ettei tarvitse alkaan antaa pullosta. Pieniä persooniakin jo löytyy joukosta. Tänään yritellään jo nousta jaloilleen. Sitten sitä vauhtia riittää.

Toiset koirat katselevat ja kuuntelevat porttien takana ihan rauhassa. Selmalla, joka on sellainen kaikkien pentujan emo mielestään, haluttaisi niin mennä hoitamaan, mutta vielä pitää odottaa. Neitaa kans kiinnostaa Juulin pennut, muttei Ahkun.Justus tuntuu, että on nuorentunut. Juoksee ulkona toisten kans päivät pitkät. Sama ei oikein ymmärrä mitä täällä oikein tapahtuu.