No niin, Ei oikein tiedä miten sen aloittaisi, kun ei sitä ykköstulosta tullut vieläkään, vaikka kisattiin molempina päivinä. Selma vaan ei jaksa koko pitkää kisaa olla innostunut. Syitä varmaan on monia. Koira ei ole vielä kuitenkaan valmis. Onko se vähän kyllästynyt. Monta kisaa perätysten. Kuuma, todella kuuma molempina päivinä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta eikä tuulenvirettäkään. Minä jännitän kisa kisalta enemmän. teen aivan ihmeellisiä juttuja, joista minulla ei ole ollut tietoakaan. Nyt kyllä sain palautetta omasta toimimisesta ja ohjaamisesta. Ne kaikki kun otan opikseni, niin eiköhän se siitä taas. Toivottavasti!! Kisoja ei nyt kuitenkaan ole vähään aikaan ja se on ihan hyvä. Eilen Rovaniemellä saimme 3 tuloksen pistemäärällä 131,5 ja tänään kotona 2 tuloksen 142 pistettä.
Juulilla on nyt varmaan joku itsenäistymisvaihe menossa. Rohkeutta on tytölle tullut kovasti ja eikun aidan ali vaan ja naapurin koiraa katsomaan . Kovasti saa huudella ennen kuin sille löytyy korvat jotka kuulevat. Hetken päästä se kuitenkin tulee sieltä tosi vauhdikkaasti pois ja samasta paikasta aidan ali sisäpuolelle. Ei se isoa aukkoa tarvitse tuollainen kirppu.  Kaikkia isoja koiria se käy houkuttelemassa leikkiin, mutta eivät ne useinkaan kehtaa. Ei edes Selma. Tässäkin on varmaan helteellä osuutta.
Meillä on ranskalainen vieras ja hän tykkäsi, että Damoisellelle pitää puhua ranskaa, onhan nimi ranskalainen. Selma kuunteli ihmeissään ja kallisteli päätä. Lopulta halusi syliin ja leukaa piti saada vähän nuolaista lipsauttaa. Mistä sen tietää vaikka olisi ranskalaiset jutut ymmärtänytkin. Minä en ainakaan tiennyt yhtään mitään heidän keskusteluista.