Juoksut on juostu ja todennäköisempi vaihoehto on, ettei Selma ole kantava, kuin että se olis. Justus kyllä yritti ja muutama hyvä yrityskin oli, mutta ne oli vain sellaisia muutaman sekunnin juttuja, eikä ne jääneet kiinni. Mutta ei sille voi mitään. Tämä olikin vain sellainen minun unelma, joka tuli mahdolliseksi,  kun Selmalle saatiin A:n lonkat.  
Kyllä se Justus lopulta väsyikin mokomaan hommaan, vaikka eivät ne nähneetkään toisiaan, kun illalla ja aamulla.  Oli kauhea helle ja ruokakaan ei maistunut viikkoon.  Nyt sitten poika on tehoruokinnassa, jotta saataisiin juhannukseen jotain luiden päälle. 
Kuivaa ja kuumaa on ollut jo pitemmän aikaa, mutta nyt  sataa vettä ja meillä on taas näin rauhallista. On aikaa makoilla sisällä.

651283.jpg

Alkuviikosta kävimme Peppin ja Justuksen kanssa kokeilemassa joko veet on sen verran lämpimiä, että päästäs harjoittelemaan.  Peppi ei ollut koskaan hypännut veneestä ja niinpä se laitettiin Justuksen kanssa yhtä aikaa veneeseen

651296.jpg

Kutsuin Justuksen ja kovin oli laiskan näköistä sillä tulo. Normaalisti poika loiskauttaa monta metriä, mutta olisko ajatukset ollet muualla , kun se Selmakin jäi juoksuineen kotiin

651310.jpg

Peppi ei oikein tiennyt, että kuinka tästä voisi hypätä, kun ei näy pohjaa. Hyppäsi vasta sitten, kun oltin melkein maalla ja sai tassulla koskea pohjaan.

651322.jpg

Alkukesä ollan oikeastaa vain laiskoteltu, mutta nyt sitten alkaakin oikein tohina viikot. Ensi viikolla Selma ja Veera menee Koira ja Nuori leirille, sitten onkin jo jussi ja näyttely. Seuraavaksi pohjalaisten kesäpäivät johon mennään koko joukolla. Olen luvannut siellä puhua vähän perustottelevaisuudesta ja lisäksi pidämme vesipelastusnäytöken Justuksen ja Selman kanssa. Kovin on pienikokoisia vepe harrastajiksi pohjalaiset, mutta onhan se erilaista tekemistä.