Eilen kävimme katsomassa Saman kanssa Ahku tyttöä. Päivä oli mitä mahtavin, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lumi suli humisten. Koirilla oli hauskaa painiskella puhtaalla lumella. Välillä kastui kuitenkin turkki, kun pyörittiin rapakkoon. Se ei menoa haitannut. Hienohelmat (villakoiratkin) innostuivat leikkiin mukaan. En ollut nähnyt Ahkua ainakaan viikkoon ja tuntui, että oli se taas kasvanut tosi paljon. Otin kuvia ja laitan niitä Ahkun omalle sivulle. Tässä kuitenkin muutama.

1471487.jpg

1471494.jpg

Tänä aamuna koko lauma pakattiin autoon ja eläinlääkärille. Oli rokotuksia ym. Olin ympännyt kaikki yhdelle päivälle.
Saimmekin molempia, iloisia ja ikäviä utisia.
Sama rokotettiin ja tutkittiin. Hyvin oli kuulemma kasvanut. Jalatkin kulkivat oikeaan suuntaan, pallit paikallaan, sopivasti nahkan alla, ei liikaa, eikä liian vähän
Niina ja kamera kävivät iltapäivällä. Laitanpa tänne joukkoon.


1471514.jpg

1471521.jpg

1471523.jpg

 Sitten oli Vanhanherran vuoro. Rokotukset, jotta pääsemme vielä näyttelyyn. Kovasti kehui kuntoa. Kuuntelin sydämen ja muutenkin kaikki kunnossa.

1471526.jpg


1471530.jpg

Tuli se meidän Juulin,PikkuÄidin vuora. Ultra vähän ihmetytti ja pelottikin, mutta masusta löytyi vauva. Elikkä Juuli on kantava. Eikä siitä kuvaa, ei tietenkään voi kaikista olla!

Entäs sitten Selma. Vähän pakkas eläinlääkäriä naurattamaan, kun katseli Selmaa. Arveli, että tämä vois olla irlannin susikoira jos olis eri värinen.

1471562.jpg

Joku on sanonut, että irlanninsetteri, joku toinen taas, tanskandoggi, mutta minä tiedän, että uusi karva on jo kasvamassa ja kyllä sieltä sitten löytyy meidän leo
Selma.

 

1471557.jpg

Selmallekin rokot niskaan ja muutenkin sillä kaikki hyvin.

Sitten vielä se ikävä uutinen: Neitalla löydettiin nisäkasvain ja nyt näyttää siltä, että se on lähettänyt etäispesäkkeen keuhkoihin. Huomenna menemme Rovaniemelle kuvaan. Saamme sitten asiasta varman tiedon. Toivon kuitenkin, että sieltä löytyisi jotain joka ei olisi niin vakavaa.