Selma on tuonut kapulan mallikkaasti minulle (jopa metallin), mutta ei ole suostunut istumaan se suussa. Maanantain harkoissa aloimme porukalla sitä miettimään ja lopputulos oli, että Selma tuo kapulan, istuu eteen ja tarjoaa sitä minulle. Tuntuipas tosi makealta. Nouto ja esineen kantaminen ei kuitenkaan ole niitä helpoimpia asioita leoille. Selma kuitenkin on ollut pienestä pitäen sellainen metsuri, että on kantanut halotkin liiteristä etupihalle. Viime talvena isäntä sanoi: onpa helppo kun ei tarvitse kun ovi aukaista niin saa kerätä polttopuut.
Juuli on käynyt ahkerasti metsällä. Saalista ei ole tullut, mutta tänään oli taas hyvä haukku kotipihalla, kun pöllö istui puussa. Juuli poksutti sitä melko tovin. Oikealla metsällä oli saanut haukkuun metson.
On ne ilmat tähän aikaan melko erikoisia. Eilen Rovaniemellä olimme ukkosmyrskyssä. En vielä tähän päivään ole ollut sellaisessa ilmassa. Satoi kaatamalla, ettei eteensä nähnyt. Kotiin palatessa kuulimme, että jossain osassa lappia oli tullut lunta!