Eilinen päivä meni Kemissä. Aamulla aikaisin liikkeelle. Ahku ja Tapani matkaan. Perillä meitä ootti Seppo ja Peikkopoika. Heti aamusta oli Peikon vuoro mennä kehään. Poika oli kyllä aika kevyen näköinen. Olikin kaiken karvan jättänyt kotia. Tuomari ei tykännyt Peikon hännästä, eikä karvattomuudesta, joka antoi koirasta pitkän vaikutelman. Tykkäsi, että muuten hyvä runko ja liikkuu kauniisti. Reippaasti poika käyttäytyi. Tuloksena H.
Oottelimma sitten pari tuntia tuttuja tapaillen ja jutustellen, kunnes leot pääsivät kehään. Samalla hieno päivä PU3 Ja ensimmäinen Serti! Tuomari tykkäsi Saman tyypistä, maskista ja muutenkin päästä. Tutkiskeli kyllä karvaa tarkoin. Onhan Sama aivan pohjavillaton. Pyllykin ihan pyöreä, kun housutkin puuttuu.
Sitten Ahku: Ahku oli oma nätti ittesä. Ritva puunannut viimeisen päälle nätiksi. Tuomari tukkäsi kuitenkin, että Ahkun pää on liian kevyt ja siitä EH2. Sopivasti alkoi satamaan, kun leokehä loppui ja eikun autoon ja kohti Kemppaa. Koirat ei kyselleet koko matkalla, missä ollaan, vaan nukkuivat koko matkan päätä nostamatta