Äitienpäivä, lunta sataa, ja rapaa riittää
Työt ovat sitten tältä erää lopussa. Josko sitä sais jotain järkevää aikaiseksi, kun on aikaa. Saas nähdä.
Näyttelyissä ollaan kuitenkin käyty. Selmastakin löytyi Kaisan kamerasta kuva meidän näyttelystä.

Posiolla kävimme Saman Ahkun ja Muskan kanssa. Osas olla kyllä kylmä ja sataa..Ensin meni kehään Sama ja Helena

Samasta ei löytynytkään mitään hyvää. Oli liian syvä rintakehä ja leveä pää. Muutenkin koira oli liian leveä. Maskikin oli puutteellinen, jalat ja häntä saisivat olla kauttaaltaan paremmat. Ainoastaa kulmaukset olivat riittävät. Näin huonolle koiralle H oli ihan hyvä.

Sitten Ahku. Kuvassa vasemmalta ensimmäinen, toinen ja kolmas

Isäntä Tapani tuli opiskelujensa keskeltä näyttämään Ahkua ja hienostihan sillä meni PN 3. Arvostelua minulla ei ole, se jäi Tapanille. Ahkulla tuntui olevan kaikki kohdallaan, mutta nätti tyttöhän Ahku onkin.

No entäs sitten Muska. VSP, mutta ei tylsempää päivää ole ollut. Ei voinut muuta kuin haukotella. Ei tyttöä kiinnostanut koko juttu.

.

Mitäs muuta. Selmalla oli rokotusaika viime viikolla ja Samalla vanhukset pääsivät kuntotarkastukseen. Neita oli ihan kunnossa. Justuksellakaan ei nitään ylimääräisiä ääniä eika krohinoita. Kiveksissä edelleen kasvaimet, mutta ne eivät ole muuttuneet, ja hammaskiveä, joka pitäisi poistaa. Minua vähän hirvittää, kun vanhus pitäisi rauhoittaa sen takia. Eläinlääkäri kuitenkin sanoi, ettei vanhuus ole sairaus. Noo, mietinnässä asia on.
Selman kans ollaan yritetty harjoitella, mutta kyllä se on muuttunut leikkauksen jälkeen veteläksi. Tekee kyllä, kun minä käsken, mutta kaikki hauskuus puuttuu. Toivotaan, että saan sen innostumaan asioista.