Tänään Selma, Selema,Selemanterin Salama, Meisseli täyttää 2 vuotta. Alkaa olla aikuinen tyttö, vaikka tuntuu, ettei se missään näy. Vauhtia on edelleen ja intoa joka asiaan. Vaikka osaa Selma kyllä käyttäytyäkin "ihmisiksi" esim . eilen olimme Juulin kanssa näyttelyssä Torniossa ja  Selma kävi samalla reissulla Annelin kanssa lonkkakuvissa. Oli Selma ollut ihan rauhallinen ja luottavainen. Ei mitään ongelmaa. Nyt vain odotellaan kuvien tuloksia. 
Kun nyt ajattelen näitä kahta vuotta, niin on se ollut vauhdikasta ja tapahtumarikasta. Koira on ollut tosi "riiviö" mutta kuitenkin niin ihana. 
On myös mahtava asia, että kasvattaja Anneli on tukenut ja kulkenut meidän mukana, samoin Baro-isän omistaja Eija. Kiitos teille tästä ihanasta koirasta. 

Sitten JUULI JA NÄYTTELY.  Juuli kävi ensimmäisen virallisen näyttelyn eilen Torniossa. Että se tyttö jaksoi haukkua ja riehua aamun, kun joka puolella oli niin ihania koiria ja lapsia ja makkaranhajua jne.. Viimein kuitenkin päästiin kehään.  Ihan nätisti se esiintyi ja sai arvostelun:Hyväkokoinen, erinomaista tyyppiä oleva. Hyvät korvat, Vielä hieman kupera kallo.Hyvä kuono. Hyvät raajat, runko ja häntä. Hieman voimakas väritys.Hyvä karvanlaatu. Tarvitsee vaan aikaa.  JUN EH1 Tuomari Marja Talvitie silitti vielä koiraa ja sanoi:olet sinä niin ihana, mutta vauva vielä. Näinhän se on . Oli se niin vauvan näköinenkin siellä aikuisten joukossa.