Onneksi eilen oli kuitenkin kuiva päivä. Oli nimittäin meidän kerhon, voi sanoa, jo perinteinen koiratapahtuma, joka pitää sisällään match -shown ym. Kisan voittaja saa kantaa seuraavan vuoden titteliä Koillis- Kairan kaunein koira.Tuomariksi tuli Rovaniemeltä Heli Knuutinen ja Tarja Väisänen.
Päivä oli ihan mukava, lepposa, vaikka osallistujia ei pilvin pimein ollutkaan. Oliskohan ollut marjastuspäivä, kun oli niitä harvoja sateettomia päiviä.
Meiltä oli mukana kaikki muut, paitsi JuuliLyyli sai jäädä tällä kertaa kotiin. Valmistauduttiinkin sen verran, että Sama ja Ahku pestiin ja föönattiin ensimmäisen kerran perjantaina. Pesu meni ihan kivasti. Iso fööni ensin vähän jännitti, mutta kyllä koirat kuitenkin saatiin kuiviksi.
Lapsi ja Koira kisaan osallistuivat naapurin Taru ja Justus, sekä Anni ja Neita

1828865.jpg

Junior-handleriin  pääsi Selma yhdessä Katin kanssa sioittuen hienosti toiseksi.

1828871.jpg

Sen jälkeen olikin vuorossa Match -show. Sama lähti ensimmäisenä kehiin Sannan kanssa. Sai sinisen nauhan ja sijoittui siinä toisaksi. Tuomarin mielestä on vielä niin kesken kehityksen.

1828883.jpg

Ja sitten Justus, veteraani. Oli kyllä sitä mieltä, että minähän en näitä juttuja enää kehtaa. Siinä oli Helenalla työmaa, että sai sen liikkeelle. Kehän ulkopuolella ei mitään väsymystä tai ongelmia, mutta kehässähän minä en enää mene, ajatteli Justus. Eikä mennyt. Sijoittui kuitenkin Veteraanien toiseksi.

1828888.jpg

Ahku osallistui myös. Sai sinisen nauhan eikä sijoittunut. Ahku ei ole ollut monta kertaa talutimessa ja on sitä mieltä, että ai kun ihanaa, ihania ihmisiä ja kaikki tykkää ja rapsuttaa minua. Jokaisen luo pitäs mennä ja häntä pyörii rupelia, aivan niinkuin äitillään. Ahku sai hyvää kokemusta, samoin kuin Samakin.
Tässä tytöt Ritva ja Ahku  oottelevat vuoroaan

1828899.jpg

Neita oli kyllä suosittu lasten keskuudessa, ja varsinkin Anni tykkäsi kovasti. Neita pääsee niin harvoin enää mukaan ja näytti, että se tykkäsi olla huomion keskipisteenä. Ei tarvinnut olla autossa tai koivussa kiinni koko päivänä, aina oli joku viemässä.Tais saada lettuja ja muutakin hyvää ihan riittämiin yhdelle päivälle. Itse en juuri kerennyt seuraamaan muutenkaan missä minun koirat menee. Olin koko ajan järjestelytouhussa mukana. Yritin pitää oikeaa järjestystä tapahtumissa. Aina sieltä kuitenkin minunkin koira tuli oikeaan aikaan kehään, eikä niillä muutenkaan ollut koko päivänä mitään hätää. 

1828918.jpg

Laitan lisää kuvia valokuviin