Taas on yksi vuoden tapahtuma käyty, nimittäin linja-automatka Vuoden voittaja näyttelyyn Helsinkiin. Auto oli taas ihan täynnä porukkaa. Ihan mukava reissu, vaikka järjellähän ei täman asian kanssa ole juuri mitään tekemistä. Sitä kun lähdetään perjantai iltana, ajetaan yö. Kaksi päivää messarissa  ja taas yötä vasten kohti kotia.Samoilla ummistamattomilla silmillä sitten maanantaina töihin. Minulla oli Sama matkassa, joka ei ole ollut häkissä ,eikä linja-autossa. Vähän pakkas jännittämään, mutta onneksi minulla on niin iso häkki, että siihen mahtui Muska turvaksi. Häkki on Muskalle tuttu juttu, mutta sillekin linja-automatka oli uusi juttu. Hienosti kuitenkin molemmat pärjäsivät.
Oli mukava tavata paljon leo ja pohjalais tuttuja, niitä joita ei juuri muualla nää.Tapasimme mm Selman sisko Saanan Timo isännän ja Justuksen isän omistajan Tainan. Oli tosi kiva nähdä heitä.
 Voi olla myös näkemättä, nimittäin Kipa oli miehensä kanssa myös siellä. Istuimme koko päivän samalla sivulla, toinen toisessa päässä penkkiä, emmekä koko päivänä nähneet toisiamme. Ei meillä juuri menestystä ollut, mutta kokemusta nuoret koirat saivat sitäkin enemmän. Nuoria nuo vielä ovat juniori luokkaankin, eivät vielä 11 kuukauttakaan. Sama sai EH:n, Jätkä ja Ämmi H:n.
Muska sai ERI:n vaikka ei omistanut montakaan karvaa. Sehän kertoo vain, että kaunis tyttö karvattomanakin

Kallion Eija otti kuvia. Arvostelut laitan myöhemmin.

Ämmi

2151554.jpg

Sama

2151563.jpg

Jätkä

2151568.jpg

Laitan lisää kuvia valokuviin.

Piki kävi pari viikkoa sitten meitä tervehtimässä, ja saikin olla melkein koko päivän. Hauskaa riitti ulkona lumessa peuhatessa. Ihna reipas tyttö, mutta vauhtia riitti silläkin

Yritettiin saada kuvia. Ulkona on koko päivän niin pimeä ja sisällä loppuu tila, kun vauhtia on.

 Piki    

2151604.jpg

Sama istuu, Piki makaa

2151607.jpg