Tänään olimme joukolla Pellossa pidetyssä SPJ:n roduille järjestetyssä näyttelyssä. Mukana oli edellisestä Neitan pentueesta Otso poika jonka tuomari sanoi olevan liian tukevassa kunnossa. Lisäksi kirsu oli liian vaalea. Tuloksena AVO H. Jamppa oli myös lähtenyt Pudasjärveltä ensimmäisen kerran arvosteltavalsi. Jamppa, kuten Juulikin olivat niin vauhdissa, tietysti nuoruuden innolla, eikä Jamppa varsinkaan tahtonut rauhoittua kehässä. Siitä tuomari mainitsi arvostelussa. Samoin hänen mielestä kuono oli hiukan kapea. Muuten arvostelu oli tosi hyvä. Jamppa sai JUN H:n
Juulin kans olimme myös mukana. Olisi vissiin pitänyt mennä vähän aikaisemmin, että kaikki kaverit olisi kerennyt haistella ja haukkua. Hyvin meillä kuitenkin meni JUN1, PN2, SERT. Arvosteluissa oli seuraavaa:Koko 41,5. Valkoinen ruskein merkein,keskikok. Mittasuht. oikeanlainen narttu jolla hyvä pää ja korvat. Aavistuksen puut. pigmentti kirsussa. Hyvä runko ja raajat. Varsin runsas turkki. Hyvä häntä. Miellyttävä luonne.
Nyt se on sitten ensimmäinen serti Juuli-Lyylillä. Oli tosi mukava nähdä Jamppaa ja Sälliä (Otso). Jamppaakaan emme ole nähneet sitten viime kesän, kun ne paini Juulin kanssa kesäpäivillä.

441257.jpg