Viime viikon katselin Selmaa ja yritin pietellä sen karvoja, mutta ei se auttanut. Tyttöhän oli ihan karvaton, kun lauantaiaamuna varhain oli lähtö Kemin näyttelyyn. Selmanteri olisi saanut ihan huoletta jäähä kotiin, mutta kun oli Veeran ja Selman ensimmäinen oikea kilpailu Junior handlerissä. Ei auttanut kun matkaan vain. Olin ilmoittanut myös Justuksen veteraaneihin. Puoli 7 startattiin niin sakean sumun sekaan, että Laura arveli ettemme ole kyllä perillä ennen puolta päivää. Kummasti se sumu kuitenkin hävisi ja oltiin ajoissa perillä. 
Päivä oli tosi pitkä koska junnut alkoivat jo kymmeneltä ja leojen kehä vasta kahden maissa.
Nuorempiin junnuihin oli olmoittautunut 4 paria. Olihan se aika hyvän näköistä, kun mukana oli buldoggi, pommi, pieni villakoira ja sitten neljäntenä leonberginkoira. Hienosti Veera vei Selmaa vaikka jännityksessä unohti, että koira pitäisi asettaa seisomaan. Sijoittuivat kuitenkin kolmanneksi. Tosi hieno ensimmäiseksi startiksi.

966745.jpg

966750.jpg

966751.jpg


Sitten vaan ootellaan ja ootellaan.. ja minä mietin laitanko Selman kehään vai en. Mietin ihan viime tippaan ja sitten päätin, että menköön. Kyllähän sen kaikki näkee, että karvatonhan se on.
Ensin kuitenkin Justus meni kehään Katja taas handlerinä. Kiitos Katja. Vanha herra jaksoi juosta ihan hienosti, vaikka oli odottanut pitkän päivän. Elina Haapaniemi oli sitä mieltä, että Justus on: 10v! maskuliininen keskikokoinen uros. Ikäisekseen erinomaisessa kunnossa. Hyvä pään muoto,silmät ja ilme. Kulunut purenta ja hampaat. Kaulaa voisi olla hieman enemmän. Sopiva luusto. Kohtuulliset käpälät. Hyvä runko ja riittävä takaosa. Liikkuu ikäisekseen varsin hyvin. Väri ja maski ok. Ernomainen käytös. ERI1, PU3, ROP-VET

  966777.jpg

Sitten selmanteri kehään: 2v7kk. Hyvin karvattomana esitetty feminiininen narttu, jolla saisi olla vahvempi luusto. Hyvä pää, keskiruskeat silmät. Purenta ok. Alaleuka saisi olla vahvempi. Kulm.tasapaino saisi olla parempi. Koira on hieman takakorkea. Hyvin ahtaat takaliikkeet. Ulkokierteiset kyynärpäät liikkeessä. Hyvä väri ja maski. Tästä H

Tässä Lapponica Löwen Vappu,Koda ja Selma

966798.jpg

Ennen kotimatkaa kävästiin Justuksen kanssa paras veteraani kehässä,mutta sieltä ei sen kummenpaa. Kotona oltiin likelle yhdeksää. Veera ei jaksanut valvoa ihan kotiin asti , mutta matkahan taittuu nukkuessa kaikkein parhaiten.