Viime viikonloppuna pidettiin jo perinteiset perinne-, eli papatuspäivät Kemijärvellä. Kerholla on ollut tapana viedä sinne joku esitys ja sen lisäksi olemme joukolla mukana kotieläin osastolla, jossa kansa saa käydä katselemassa  ja rapsuttamassa koiria. Meiltä osallistui  Sama ja Justus. Molemmat saivat kovasti huomiota. Olihan toinen ihan selkeästi vanha ja toinen vasta pentu. Selma sai potea juoksuaan ihan rauhassa kotona. Päivä oli ihan mukava.
Sunnuntaiksi olin ilmoittanut Justuksen Haukiputaan näyttelyyn. En kuitenkaan raskinut poikaa lähteä niin pitkälle matkalle viemään, päivästä kun oli luvattu lämmintä. Saimmekin sitten vieraan, Ahkun isäntineen ja emäntineen, ja nyt sain otettua kamerankin esiin ja Ahkusta kuvia.

1692410.jpg

1692413.jpg

1692415.jpg

1692419.jpg

Reipas tyttö Ahku on ja voi sitä lystiä ja veen kans läträämistä, ( meillä on pihalla isossa paljussa vettä) kun ne Saman kanssa pääsevät vauhtiin.
Pienet pohjalaiset ovat viimeinkin oppineet kunnolla syömään. Oikea ruoka kun ei tahtonut millään maistua, äiti Juuli kun vielä ruokkii niin ahkerasti. Olen vienyt Juulin päiviksi häkkiin, niin kerkiää pennuillakin tulla nälkä.

Kaiken tämän tohinan keskellä sain myös surullisen uutisen Anjalta. Stefanus"Santtu" kuoli eilen aamulla. Santtu oli viime aikoina vain nukkunut. Pikaiseltaan käynyt asioillaan, kun Anja oli herättänyt. Lääkäri oli tutkinut Santun, sydän oli ihan lopussa. Niinpä Santtukin päästettiin toisten sisarusten joukkoon. Santtu sai Anjan luona viettää pitkän hyvän elämän. Näin pian se saattaa tilanne muuttua vanhojen koirien kanssa. Enää on jäljellä sisarussarjasta Justus.