Olen muka ollut niin kiireinen , etten ole kerennyt sivuillekaan juuri mitään saada aikaiseksi mutta nyt täytyy jotain yrittää. Oma näyttely on onnellisesti ohi ja helpotus suuri , kun tuntuu, että kaikki on mennyt ihan hyvin. Ensin kuitenkin aikaisemmat tulokset: PikkuManta kävi sitten Mikkelissä vuosikokouksen yhteydessä pidetyssä näyttelyssä ja tulos oli JUN EH 3 Arvosteluissa: Yleisvaikutelma erit.hyvä.Aavistuksen vierasilmeinen,liian runsaan karvapeitteen ja hieman kettumaisen päänsä vaikutuksesta.Otsapenger niukka,turpea kaula.Mittasuhteet hyvät.Hännän kaari löysä.Aavistuksen hintelät raajat.Liian runsas karvapeite.Valkoinen punaruskein merkein. Luonne hieman ujo.Liikkuu kauniisti.
Oleksi oli eilen Tampereella ja sieltä jäi myös käteen AVO EH. Arvostelua en ole vielä saanut
Meillä oli oli mukana Justus  ja Juuli oikeissa näytöksissä ja Neita ja Selma lapsi ja koira kisassa. Justuksen arvosteluissa luki: hyvin säilynyt ikäisekseen, hyvä luonteinen.Kaunis pää. Ikä näkyy luonnollisesti liikkeeissä. Hyvin hoidettu turkki. Aika paljon mustaa väriä. Hyvä runkoinen, hieman kuihtunut.  VET EH1
Juulilla taas: valkoruskea, mittasuhteeltaan erinomainen, ihannekokoinen, kaunispiirteinen pää, hyvä ylälinja, riittävä raajaluusto, hyvät kulmaukset, riittävä turkki, tiiviskierteinen häntä, kevyt liike miellyttävä luonne.
JUN1 PN1 SERT ROP.
Hieno päivä kaiken kaikkiaan. Laitan kuvia valokuviin  myös Annista ja Neitasta sekä Veerasta ja Selemasta.