Lauantaiksi lupaili hienoa ilmaa ja niinhän se olikin. Oli mukava mennä kerhon pilkkikilpailuun. Minä yleensä olen se joka ei juuri pilkkiä ota mukaan ( ei sitä ollut nytkään) sillä tehtäviini kuuluu seurustella, kahvittaa jne...jäsenten kanssa jotka tulevat sinne muuten katselemaa ja tapaamaan samanhenkisiä. 
 Mistä lie johtui, että tänä vuonna väkeä oli aika vähän ja niinpä kun Aila tuli puoli tuntia myöhässä kysyin häneltä: onko sinulla useampi pilkki niin minäkin menisin jäälle. Olihan sillä tietenkin. Ja eikun  kairaamaan. Sain pilkkini veteen, niin heti siihen tarttui kala, pieni ahven. Siinä sitten pilkittiin. Ailaa meinas harmittaa, kun antoi minulle paremman pilkin , mutta sai sekin lopulta yhden ahvenen. Kaija kans yritti tosissaan, muttei sekään saanut kun yhden. Minä sain loppujen lopuksi 3 kalaa ja voitin naisten sarjan. Kaloilla oli pussin kans painoa 42 g. Aila jäi kolmanneksi 28g ja Kaija neljänneksi 20 g. Kaija oli niin katkera, että meinas tehdä protestin. Olin nimittäin unohtanut laittaa oman nimeni listaan, kun lähdin jäälle. Älä Kaija välitä, hyvä se on neljäski sija. Saithan sinä karkkipussin kuitenkin. Dramatiikkaa kisaan lisäsi vielä se, kun toiseksi tulleelta Eijalta katosi toinen kala. Sen kalan myötä Eijasta olisi tullut voittaja. Eijan kala painoi 36g. Söiköhän joku koirista Eijan kalan?

PIKKUMANTA on saanut toisen sertin Pihtiputaan näyttelyssä eilen ONNEA
Tuomari Esko Nummijärvi:Tyyppi erinomainen. Kevyesti liikkuva narttu, kevytpiitteinen pää, vähän kookkaat korvat. Hyvä  rakenne ja häntä Karvapeite vähän puutteellinen. Liikkuu, esiintyy ja esitetään hyvin JUN ERI1 PN2 SERT

SELMALLA on kova urakka käynnissä. Lumi kun sulaa kohisemalla, niin sieltä löytyy talven aikaisia luu kätköjä. Ne pitäisi saada uudellen piiloon,  niin siinä se tytöllä homma on. Luita ei olekaan yksi tai kaksi vaan niitä on heti monta. Jännä nähdä mitäs sitten tehdään, kun lumi sulaa kokonaan.