Niin se tuo aikariepu vierähtää. Tuntuu, ettei juuri mitään kerkiä ja päivät on kuitenkin niin täysinäisiä. Pitää kuitenkin nyt yrittää koota viimeaikaisia tapahtumia.
Hanna oli tosiaan koirineen täällä viikon ja palasi pienemmällä joukolla takaisin, kun Nella jäi tänne. Ämmi ja Sama ei juuri sitä huomanneet, että yksi on joukosta pois, vaan vauhtia riitti kaiket päivää. Kyllä ne vaan jaksoivat painaa. Tuntui, että jopa Selmakin hengästyi niiden vauhdissa.
Ämmistä on kasvanut iso tyttö.

1675234.jpg


1675238.jpg


1675235.jpg


1675241.jpg


Eilen alotimme myösVESIPELASTUSHARJOITUKSET. Mukana oli myös Ahku ja Sama. Kovasti touhuttiin mukana. Menivät molemmat ihan reippaasti veneeseen, vaikka se vähän keikkuikin rannalla. Samoin molemmat tulivat veneestä veteen. Jopa loppuillasta joutuivat hypyn jälkeen uimaankin muutaman vedon. Muuten katseltiin ja  ja ihmeteltiin isompien touhuja. Kyllä niistä vesipelastajia tulee kummastakin. Kumpikin meni ihan reippaasti veteen.

Juhannus meni tietysti kans koirille. Ensin lauantaina töissä naapurikunnan näyttelyssä. Isäntä jatkoi hommia sunnuntainakin, mutta minä olin ilmoittanut Justuksen näyttelyyn ja otin myös Saman mukaan vähän katselemaan sitäkin maailmaa Justus hienosti ROP- VETERAANI. Kyllä se vaan poika jaksaa. Ei ollut kaatosateessa juuri milläsäkään, vaikka jouduimme menemään aamulla aikaisin, kun isännän kehä alkoi jo yhdeksältä ja näyttelyn kaunein veteraani valittiin noin neljältä iltapäivällä. Vielä muisti, että Selma on juoksussa, kun kotinurkat alkoivat näkyä palatessa.  Sama tietysti sai kovasti huomiota niinkuin aina pennut, ja tämä pentu osaa kyllä siitä nauttia.

Viime viikolla oli jo meille perinteinen KOIRA JA NUORI leiri. Muistelimme kaupungin nuorisosihteeri Kaisun kanssa, että olemme pitäneet leiriä jo neljänätoista kesänä. Se on pitkä aika. Leirille on aina ollut tulijoita. Nytkin 12 nuorta koirineen  + ohjaajat koirineet vietettiin kolme päivää nukkuen lattialla makuupussuissa koirat vierellä ja päivät toihuttiin kaikenlaisia koiramaisia juttuja. Samallekin tehtiin ensimmäinen jälki. Hieno leiri taas kaiken kaikkiaan.
Laitan valokuviin kaikki leirillä ottamani kuvat. Leiriläiset, saatte kopioida sieltä haluamanne kuvat

1675290.jpg

1675297.jpg

Kävimme Selma kanssa myös TOKOISSSA. Kotitokoihin oli mentävä kokeilemaa, vaikka haroittelematonta kautta on yli puoli vuotta. Hienosti Selma teki ne mitä teki, jopa pysähtyi luoksetulossa. Ainoastaan ne, jotka olivat olleet muutenkin hieman epävarmoja, hyppy ja nouto, menivät nollille. Samoin kauko-ohjaus, joka on meillä ollut kaikista varmin. Siinä piti antaa kolme käskyä ennenkuin tyttö nousi istumaan. Sitten loppu menikin hienosti. Saimme siitä 6. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, kun ottaa huomioon minkälainen talvi meillä on ollut. Saimme kolmostuloksen 130p.

NELSSON, LAPIN ÄIJÄ on käynyt Kallion Eijan luona kylässä ja Eija oli ottanut kuvia pojasta. Hieno oli poika ollut, kasvanut ihan kivasti.

1675345.jpg

1675339.jpg

1675336.jpg

1675332.jpg


Laitan lisää kuvia Nelssonista valokuviin. Huomasin tässä, että on se kumma, etten minä saa otettua kunnon kuvia näistä lähellä olevista  pennuista. Ahkusta ja Pikistä. Pitää nyt oikein ottaa asiaksi.

Onhan meillä tehty muutakin , kun vain oltu koirien kanssa. Meille on tehty TERASSI. Maalaamaton vielä , mutta niin se pikkuhiljaa minunkin piha alkaa muotoutua. Hitaasti, mutta kuitenkin. Viime kesänä sain kukkamaan seuraavaksi laitetaan kiviä portaiden ja terassin välille. Vietimme mukavaa sunnuntaipäivää, Anneli ja Seppo Torniosta, Ahkun kotiväki Ritva ja Tapani sekä Helena. Syötiin ja kahviteltiin. Näin meidän terassi oli avattu. Oli koirat tietysti myös mukana.

1675405.jpg

1675408.jpg

1675483.jpg