Alkukesä on kyllä mennyt tosi vauhdikkaasti. Voi sanoa, että juhannuksen jälkeen ei ole ollut juuri päiviä, etteikö joku ole ollut käymässä tai koiria hoidossa tai jotain muuta.Nyt kyllä on aika rauhallista. Janne ja Piki lähtivät sunnuntaina. Sen jälkeen olemme ollet ihan omalla porukalla. Koiristakin huomasi, että oli ollut hulinaa. Ne laittiovat sunnuntai-iltana maata ja maanantaina kyselin puoliltapäivin: joko sitä lähettäs käymään ulkona. Kun Paulan porukka oli lähtenyt , kohta tuli Hanna,Iksu ja Ämmi. Vielä Iksukin jaksoi mennä ihan täysillä, vaikka ikää sillä on jo silläkin 12 vuotta

Ämmi tyttö oli yhtä eläväinen kuin ennenkin. Aina pitäs painia jonku kans. Sama alkoi jo kyllästymään välillä. On aika hienoa, kun kaikki antaa Justuksen olla rauhassa. Harvemmin vauhdissakaan tulee mitään törmäyksiä, että Justus kaatuisi tai jotain muuta.

Ämmi ja Iksu viipyivät viikon. Tehtiin kesän pakollinen mansikkakakku Saman sertin kunniaksi ennen kuin pääsivät  kotimatkalle.Matka oli mennyt ihan hyvin, vaikka jo lähtiessä oli aika lailla helle. 
Kennelkerhon uuden kentän avajaiset pidettiin seuraavana pyhänä ja niin tuli sitten Piki viikoksi. Pikin perhe lähti kylpylään ja Piki sai jäädä tänne pitämään vauhtia laumassa. Ensimmäisenä päivänä vähän oli hämillään ja ikävissän. Ei ruoka maistunut ja levottomana kulki ja pyöritti hantäänsä, kuin äitinsä, kuin rupelia pyörittäis. Illalla kuitenkin asettui entiseen paikkaan nukkumaan Ollin sängyn viereen.  Muutenkin Piki oli kuin Ollin varjoa. Olli korjasi aitaa, Piki makasi vieressä. Olli meni terassille istumaan, Piki tuli perässä ja pani jalkoihin maata. Olli meni sisältä ulos,jos Piki jäi sisälle sillä tuli kauhea hätä, että nyt se jätti. Kylälle lähtiessä sen olisi joka kerta pitänyt päästä mukaan. Jos me lähdemme jonnekin ja koiria ei oteta mukaan, ne laitetaan tarhaan. Sitä Piki inhosi yli kaiken. Jannen kans kuitenkin lähti ihan mielellään lenkille.  

Sama riepu joutui taas koville

Välillä kyllä oli pakko rauhoittua




Nyt ei ole ketään tulossa eikä menossa. Ootellaan vaan Javaruksen näyttelyä ensi lauantaille. pohjalaiset on ilmoitettu, Neitakin.