Joulu meni ja Uusi Vuosikin on vaihdettu ihan entisen kaavan mukaan, eli ei mitään sen ihmeenpiä seremoonioita. Kotona oltiin, takassa tuli ja siinä tinoja valettiin. Selman kanssa menimme ulos katselemaan ja kuunteleman pauketta. Selma kun on vanha tekijä näissä rakettihommissa. Ne ei ole siitä juuri kummosia, eikä niitä tarvii pelätä. Olimmehan toissa uuden vuoden yönä hakemassa "tolleri Niiloa", joka oli karannut tyttäriin. Silloinkin Selma olisi vain lähtenyt ajattamaan raketteja. Nellalla on samanlaiset kujeet. Justus ja Neita nukkuivat sisällä. Tämähän on jo vanha juttu niille. Juuli vähän levottomana kulki ikkunasta ikkunaan ihmetellen sitä pauketta.   
Selma kasvattelee mahaansa. Alkaa jo vähän pyöristyä. On kovasti rauhoittunut. Ei juuri pitkiä matkoja kehtaa pentujen perässä juosta. Näläkä on edelleen valtava, joka välissä kysyy, etteikö tässä huushollissa anneta ollenkaan ruokaa.
Joulun pyhätkin meni vesisateessa ja liukkaassa. Ei kuitenkaan saanut kaikkea lunta sulamaan ja nyt on onneksi satanut uutta ja pakkastakin. Josko se talvi nyt alkais.
Muutama aamunen kuva pakkasesta. Aurinkokin ja vähän yrittää pilkistellä

1176332.jpg

1176336.jpg

1176345.jpg

1176340.jpg