Pienet kasvaa. Ihan ovat reippaita pohjalaisen alkuja. Paino nousi ensimmäisen vuorokauden aikana 50g  Juuli ei vieläkään juuri nouse niiden viereltä. Toisia koiria kiinnostas kovasti, mitä siellä perimmäisessä huoneessa oikein tapahtuu, varsinkin Selmaa. Kaula pitkällä kuikistelee eikö sinne pääsin ja eikö sieltä mitään kuulu. On varmaan vielä muistissa tutut hajut.
Saman kanssa käytiin ensimmäisen kerran metsässä aidan ulkopuolella. Sama sai juosta vapaana. Olihan siellä mielenkiintoisia hajuja ja makeita poron papanoita. Hyvin pysyi matkassa, vaikka naapurin koira haukkui häkissä ja sinne olisi ollut mukava mennä. On se niin jännää kaikki uusi, että nyt nukuttaa.

Räntää, lunta sataa. On oikeastaan satanut jo muutaman päivän. Olen odottanut nouseeko minun viime kesänä laittamaani kukkamaahan krookukset ja helmililjat, joiden sipulia hautasin sinne aika joukon. Aika näyttää tuleeko sen vertaa lämmintä.

Molemmista pennuista kuva tältä aamulta. Laita muut kuvat valokuviin, kuin myös sekalaisia kuvia, jotka ovat jääneet kevään aikana lojumaan kameraa.

1567313.jpg

1567315.jpg