Mitäs meille? Normi elämää. ilmat on jo sen verran lauhtuneet, että koirat voi olla päivät ulkona. Päivässäkin on jo pituutta, ettei ihan pimeässä tarvii olla. Kivahan siellä on juosta ja painia, kun meillekin on nyt  lunta tullut kunnolla
Selman kans käytiin tokoissa. Ei nyt ollut meidän päivä. Minulla oli jo ennen kehään menoa sellainen tulle, etten halua mennä tuonne. Eikä siitä sitten juuri mitään tullutkaan. Paikalla makuu ihan ok,seuraaminen 7, istua ei osaa, luoksetulossa ei tiiä mitä tarkoittaa "seiso", ruudusta ei ole koskaan kuullutkaan.  
Sen jälkeen arveli, että koska lihapullat ei ole mukana niin minä kyllä tiiän missä ne on  ja lähti hakemaan. Silloin minulle riitti ja meidän kohdalta koe loppui siihen.
Noooo. kokemus tämäkin. Tiiänhän minä, ettei kaikki päivät ole samanlaisia, mutta se ei koskaan ennen ole kehästä lähtenyt. 
Asiasta seuraavaan: Oma näyttely lähestyy ja olen miettinyt kovasti, lähteekö Justus vielä kehään. Vanha Herra on kyllä ihan hyvässä kunnossa, hyvin komentaa meitä kaikkia. Takapää alkaa kuitenkin olla  vähän heikko. Vauhtia löytyy, kun pitäisi pysyä toisten mukana. Joukossa on kuitenkin päiviä , jolloin se on tosi väsynyt, nukkuu paljon ja sikeää unta. Onhan sillä  ikääkin jo. Toisaalta tuttu paikka ja tutut ihmiset joiden kanssa saisi toimistossa makoilla. Pitää katsoa. Onhan tässä kuukausi vielä aikaa.
Miina oli meillä kahtena päivänä( eikä kamera tietysti sattunut  käteen)Miinasta on kasvanut nätti tyttä . On se vaan niin kivaa katseltavaa, kun kolme pientä pohjalaista juoksee ja painii. Jos kolme leoa tekis saman sisällä. olis se vaan aikamoista menoa ja meteliä.
Pikillä on ollut patti päässä. Sitä on pähkäilty mikä se on. Onko se talirauhasen tukkeuma, rasvapatti vai mikä. Piki on pitänyt sitä vähän kipeänäkin. Nyt se sitten poistettiin. Sieltä nousi tuppu karvoja. Kaikki on nyt kuitenkin hyvin. Piki parantunut ja yhtä vauhdikas karvattomista jaloista ja päästä huolimatta. 

Kuvia on tullut Pikistä  ja Tiukusta
 
                                                                ensinTiuku Tikkeli

Piki Pikkunen (58 kg)


Vielä oottelen muutamia kuvia ,mm. ROBI unohditko?