Viikko on taas vierähtänyt. En kylläkään tiedä mihin. Täällä oli kevätmarkkinat ja siellähän piti tietysti käydä, Saman myös. Ihmiset oli taas niin ihania ja makkara haisi tosi hyvälle. Olihan se jo päässyt makkaran makuun pilkkikilpailuissa. Kävimme myös katsomassa "sinistä" tyttöä Pikiä. Ei kuitenkaan taaskaan kameraa mukana. Kovasti oli tyttö kasvanut ja voi sitä karvan määrää mikä siinä on. Saas nähdä minkälainen karva sille lopussa tulee. Olihan se jo vauvana erilainen kuin toisilla. Painimisesta ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Olihan se hauskaa samankokoisen kanssa jauhaa kinoksessa.
Justus on laitettu näyttelykuntoon. Kuusamoon on ilmoittautunut 22 leoa. Se on kyllä tosi paljon näillä korkeuksilla. Sinne sitten ensi sunnuntaina. Selma saa jäädä kotiin. Ei oikein viitsi ottaa edes näyttelypaikalle, on se niin karvaton. Kuvasta luuli joku, että kyseessä on kauris, mutta kyllä siinä meidän Meisseli on pitkine, karvattomine jalkoineen.

1457007.jpg

Selma on toimintaa vailla. Sen kanssa pitäisi koko ajan olla tekemässä jotain. Nyt kun olisi tokot jossain, niin ei muuta kuin sinne vaan, vaikkei ole juuri harjoiteltu. Niin innokas se on tekemään. Eilen käytiin taas pihalla vähän harjoittelemassa kauko-ohjausta ja kapulaa. Ihan hienosti oli muistissa. Seuraamisessa pakkasi vähän hosumaan, ei malta,ei. Nyt kun osais pitää sen oikean harjoittelutahdin. Ensimmäiset tokot kun on vasta kesäkuussa.

Pennuista on aina silloin tällöin tullut kuulumisia. Villejä kuulemma ovat ja hampaita osataan käyttää, mutta eiköhän se kuulu tähän ikään. Painokin on noussut aika tasaisesta. Painoa on melko 17-18 kg kaikilla.  Olen laittanut kaikille oman sivun  jonne kerään kuvia ja kuulumisia. Muutaman olen jo saanut linkitettyä.
Sama tässä mietiskelee Niinan ottamassa kuvassa. Mikäs on ollessa, kun aurinko paistaa.

1457028.jpg