Taas tuli mukavia uutisia Jyväskylästä. PikkuMantalla on sitten haukkutulos Oli saanut AVO3. Hienoa. Tulos on aina näyttö siitä, että koira pelaa. Onnea!Näyttelyssä oli myös käynyt josta saanut EH2.
Me täällä aletaan Selma ja Juulin kans vähitellen valmistautumaan Messari matkaan. On se taas kuitenkin niin pitkä ja raskas matka, mutta aina sinne vain on lähdettävä. Linja-auto starttaa perjantai-iltana klo 17 Kemijärven torilta. Kyydissä on liki 30 koiraa isäntineen, emäntineen. Aamulla olemme aikaisin perillä. Minun pitää, todennäköisesti koko yön valvoneena, huolehtia molemmat  koirat kehiin. Paluumatkalle lähdemme sunnuntai-iltana kun kauneimmat on valittu. Maanantaina ei varmaan tarvitse, ei minulta eikä koirilta, kysellä miksi olette noin nuutuneita.
Joulun tuloonkaan ei ole enää kauaa aikaa. Kynttilät on valettu, mutta juuri muuta en ole saanut aikaiseksi. Mihin lie tuo aika hupenee. Odottelen, josko tulis suoja, niin laittaisin tänä vuonna kynttilälyhdyt ulos pienistä lumipalloista. Saas nähdä.
Kuvia en ole niitäkään juuri saanut otettua, tässä Justus haaveilee, mistä lie.Sillä saattaa olla salaisuus näin joulun alla.

1109533.jpg