Eilen oli aikainen nousu, kun olin ilmoittanut Oulun näytteluun Selman ja Justuksen.  Neljältä oli herätys ja varttia vaille 5 matkaan. Peppi ja Helena tuli meitä hakemaan ja sinne vain autoon Selma ja Justuskin unia jatkamaan. Olihan aikaa varattu matkalle 4 tuntia ja kyllä se vain aika tarkoin meni.
Ei varmaan olisi kannattanut juuri lähteäkään hakemaan niin kaukaa kaikkea sitä mitä sitten saatiin. Saaliina oli keltainen Selmalle ja kaksi punaista Justukselle.Peppillä meni onneksi paljon paremmin. Se kun sai vara -sertin. Hieni tyttö se Peppi onkin.
Palaan kuitenkin tuohon meidän tapaukseen. Tuomari ei tykännyt Selmasta, ei sitten ollenkaan. Sanoi: Tyydyttävä, hieman pyöreä kallo, liian alas ja taakse asettuvat korvat. Vähän vaaleat silmät. Hyvä purenta, rintakehä. Keskivahva luusto. Saisi olla paremmin kulmautunut takaa. Hyvä väri, vähän lyhyt kihara karva. Liikkuu pihdissä takaa. Tästä kaikesta T.
Justuksesta: veteraani, erittäin hyvässä kunnossaKaunis päämelko kiinteä runko-osa.Hyvä rintakehä. Hyvät raajat ja karvapeite. Hyvä väri. Hieman kihara karvapeite. Liikkuu hyvin. EH1.
Nooo, kaikkihan se on vastaanotettava mitä annetaan ja eilen sitä ei riittänyt enempään.