Nyt on Eini ollut vähän laiskalla päällä, vai eikö vain ole ollut mitään asiaa tänne kirjoitella. On ollut aika hiljaiseloa pitemmän aikaa. Viime torstaina tulivat tytöt Hanna ja Paula koirineen ja löytyihän sitä vilskettä ja vilinää. Oli vanhaa, nuorta, pientä ja isoa kaikki aika lailla sulassa sovussa. Mitä nyt Selma meinasi mennä muutaman kerran Nellan apajille ja siitähän ei vanharouva tykännyt (ruoka kun on Nellalle tärkein asia Hannan jälkeen). Kahdeksan koiraa kun on milloin sisällä, milloin ulkona niin ei oikein tahtonut mukana pysyä. Selmalla ja Iksulla oli vauhtia koko viikonlopun. Ees taas ravattin koko tontin leveydeltä kaiket päivää. Yöt Selmakin nukkui niin ettei evä värähtänyt ja aamulla taas jatkettiin. Juuli taas yritti Kaiman kanssa kaveerata, huomasi varmaan että tuo on samaa kokoluokkaa. Niin kauan se onnistui, kun Kaima sai määrätä tahdin , mutta heti jos ei mennyt niin kuin hän haluaa, niin ei ollutkaan enää hauskaa. On se muka niin iso koira. Kivasti kuitenkin jo tänä aamuna leikit alkoi sujua. Jouluna varmaan ovat jo kavereita kun seuraavan kerran näkevät. Manta ja Nella katselivat touhua sen näköisenä, että voi hyvänen aika, en kyllä ite kehtais.. Justus huokaili samaan malliin. No, nyt on tytöt koirineen lähteneet kotimatkalle ja omat koirat nukkuvat reporankana kuka missäkin. Uskon ettei, kotiin menijöilläkään ole yhtään koiran päätä pystyssä.
Eilen tuli ihan mahtavaa postia, kun Katri ilmoitti Oulusta, että Selman veli Doni oli saanut ykköstuloksen Tokon alokasluokasta. On se vaan eri poika. Tuntui tosi mukavalta. Onnea vaan Donille.
Otettiin muutama kuva tuosta laumasta aamulla. Hämäräähän nyt on melkein koko päivä, mutta täytynee laittaa niitä muutama tuonne valokuviin.