On se vaan kummallaista, kun alkaa tulla ongelmia, niin niitä  kans tulee  sitten roppakaupalla.
Viikko sitten meni kone epäkuntoon. Sitä on kuljetettu ees taas hoitoon ja takaisin. No, Nyt on sitten uusi koneja ja Vista käyttöjärjestelmä. Olen kuullut siitä kaikenlaista ja ennakkoluulot on kyllä aikamoiset. Eilen aamulla oli vielä kaikki tiedostot hukassa; messariin lähtijät,hotellivaraukset, ensi vuoden näyttelyn tuomarit ja muutkin jo tehdyt näyttelyn suunnitelmat, omat ja isännän sivut, kuvat ja paljon paljon muuta. Onneksi Matti, jolla on LapinNoita, Piki sai ne laitettua vanhalta koneelta. Laittoi vielä Justuksen kuvankin etusivulle. Tuli heti vähän parempi mieli.
Tänään rupesin laittamaan sähköpostitilejä itselle kuin myös isännälle. Molemmilla soneran osoitteet. Laitoin ensin oman. Sitten yritin isännän niin sepäs toikin kaiken isännän postin minun postiin. Aikani siinä ähmistelin kunnes soitin Soneralle ja sieltä vastattiin , ettei tässä järjestelmässä voi laittaa kuin yhden postin yhdelle käyttäjälle. Tuntuu kyllä meille aika oudolta, että kaikki käyttäjät laitettas salasanan taakse. Meidän koti kun on aikamoinen kievari ja koneella tekee yks sun toinen kerholle asioita. Täytynee vaihtaa sähköpostiosoitetta. Onhan minulla tällä hetkellä myös gmai osoite.Kaikkien osoitteet katosivat myös. Vielä pitäs laittaa kuvankäsittelyohjelma, office ja kahvikuppi jolla saan siirrettyä päivitetyt sivut nettiin, nämä nyt ensimmäisenä.
Laittakaahan minulle postia, jotta saan osoitteita tallennettua vaikka osoitteeseen:
[email protected].

Muuten meillä ei sen ihmeenpää. Rapaa riittää. Käväisimme Selman kanssa tokoissa Torniossa. Ei sieltäkään sen ihmeenpää, kolmostulos. Seuraaminen 0. Se on nyt meillä jotenkin sekaisin.  Selma tulee kuin muuli, ei tämä kyllä juuri kiinnosta. Muut teki kyllä sitten ihan reippaasti. Nyt pitää ihan oikeasti miettiä sitä seuraamista. Jos sitä ei saada kuntoon , niin ei kyllä viitti mennä voittajaluokkaa. Näimme myös Peikon. Tuli kaikki selkäkarvat pystyssä portille vastaa; ketäs tänne uskaltaa tulla. Häntä kuitenkin huiskas ja ihan ilosesti otti meidät vastaa. Selman kanssa riekkuminen alkoi heti. Selma kun on edelleen sellanen lapsenvahti ja vauhtia riittää.Hienosti oli poika kasvanut. On jo hyvän korkunenkin. Näytti jo ihan pohjalaiselta. Isännän kans on kulkenut metsällä ja muuten päivät kuluu leoja kiusatessa. 

Oululaiselta, LapinKaamos, tuli kans postia ja kuvia, Mutta nekin kyllä katos jonnekin. En kerennyt siirtää niitä minnekään. Toivottavasti Tero laittaa uusia. Kivoja kuvia ja ihan näytti poika tyytyväiseltä elämäänsä.
Muutenkaan en saa laitettua  kuvia enkä päivitettyä sivuja, mutta täytyy yrittää laitta tänne jotain kuulumisia, ilman kuvia kylläkin.