Eilen aamulla oli aikainen herätys, kun startti oli klo 5.00, Kajaaniin! En ole käynyt Kajaanin näyttelyssä aikoihin . Varmaan on liki 10 vuotta edellisestä näyttelystä. Nyt kuitenkin oli ihan mukava lähteä. Justus ja pohjalaiset sai jäädä isännän kanssa kotiin, kun me Selman kanssa lähdettiin matkaan. Ei me kuitenkaan ihan kahestaan menty, vaan Helenan ja berni- Peppin kanssa.
Näyttelypaikalla näimme sitten Daisy-siskon, jota emme ole aikaisemmin nähneetkään  sitten pentulaatikon. Nätti oli sisko, joskin vähän pienempi kuin Selma. Nuuskuttelivat ja tutkivat siinä toisiaan, olivat sen jälkeen kuin samaa porukkaa. Ei olisi kuitenkaan uskonut, että kyseessä on se pentulaatikon hiljaisin. Oli kyllä niin eläväinen ja kaikki ympärillä kiinnosti.
Leoja oli ilmoittautunut 25. Selma yksin nuorten narttujen luokkaan. Tuloksena  EH1. Arvostelussa oli:Erittäin viehättävä kokonaisuus. Hyvät mittasuhteet. Narttumainen kaunis pää. Vahva hyvin kehittynyt  terve purenta. Kaunis ilme. Hyvä ylälinja. Erinomainen etuosa.Hyvät eturaajat. Selässä hieman pehmeyttä..Hyvä karvanlaatu ja häntä.Tulisi liikkua leveämmin takaa.Takakulmaukset melko heikot.Tyyppinä hyvin kaunis. Hyvä luonne.
Päivä mennä hurahti  kuitenkin niin pian, että  kun oltiin kotona kello lähenteli puolta yötä. Tytöt eivät tienneet kotimatkasta juuri mitään. Muutaman kerran Peppi nosti kuonoa, Selma ei kertaakaan. Kyllä molemmilla ihmisilläkin oli varmaan aikalailla täysinäinen päivä, mutta semmostahan se on. Ai niin, Peppi sai sitten AVO ERI2. Onneksi olkoon!