Siinä juhannuksen saldo.Olin päättänyt jo keväällä, että tänä juhannuksena en mene näyttelyyn töihin, vaan otan kaikki neljä koiraa ja vien ne kehään. Tuumasta toimeen ja eilen oli pohjalaisten vuoro. Leot jäi kotiin. Juuli ja Neita mukaan. Olli meni kehään töihin. Ei oikein ollut meidän päivä. Juuli sai EH2 ja Neita EH1.Juulin arvostelu: 15kk mittasuhteiltaan ja sukupuolileimealtaan miellyttävä hyväryhtinen ja olemukseltaan oikea, joka tänään kovin hoikassa ja pohjavillattomassa kunnossa. Kaunisilmeinen pää, hyvä pigmentti, purenta ja alaleuka. Hyvät korvat. Hyvin kannettu häntä. Hieman pystyt ranteet ja olkavarret. hyvä karvan laatu ja väritys. Liikkuu kevyesti, mutta edestä kovin monimutkaisesti. Tyypillinen luonne. 
Juulille ei oikein ruoka ole maistunut ja pienessä koirassa se syömättömyys kyllä heti näkyy.
Neitan arvostelussa luki:10 v mittasuhteiltaan ja sukupuolileimaltaaan erittäin hyvä narttu, joka ei tänään parhaassa pohjavillassa. Hyvä runko ja raajaluusto. Kaunisilmeinen ja piirteinen pää. hyvä purenta, pigmentti, alaleuka ja korvien kiinnitys. Säilyttää liikkeessä hyvin ylälinjansa. Hieman luisu lantio ja alaskiinnittynyt häntä. Toivoisin paremmat kulmaukset. Miellyttävä luonne. Kauniisti esitetty.

Yöksi kotiin ja koirien vaihtoon. Aamulla Selma ja Justus pakattiin autoon ja kohti Rovaniemeä. Selman saalis oli EH2 ja Justuksen EH1.
Justus:10 vuotias, tyypillinen musta maski, ikä näkyy hampaissa ja silmissä, heikot välikämmenet, erittäin hyvä eturinta, juuri ja juuri riittävästi polvikulmia mutta takaraajat liikaa rungon alla hieman kihara turkki. Haluaisin paremman pään kannon liikkeessä
Selma:2 vuotias, narttu erinomaisella etuosalla, hyvät takaraajat, jotka eivät kuulu etuosaan, erittäin hyvä kooltaan, korrekti purenta, ruskeat silmät, tyypillinen musta maski, heikot välikämmenet,  erinomainen rintakehä, seistessään takakorkea suorilla polvilla ja kintereillä, liikkeessä erittäin ahdas kintereestä ja pysyy takakorkeana

Selmalla oli kyllä vauhdikas päivä. Kaksi tyttöä oli pyytänyt sitä Junior handler koiraksi. Niinpä se käväisi pyörähtämässä tyttöjen kanssa molemmissa sarjoissa. Menestystä ei kuitenkaan tullut. Hyvin Selma jaksoi vaikka kilpailijoita oli paljon ja joutuivat odottamaan pitkiäkin tovia.
Nyt molemmat makaa pitkin lattiaa. Onhan nämä kuitenkin aina erinlaisia päiviä.

688156.jpg