Koillis-Lapin Kennelkerho järjesti viime viikonloppuna historiansa ensimmäisen luonnetestin. Sinne meidän Selman kanssa tietysti täytyi mennä ja osallistua. Minäkään en ole koskaan ennen nähnyt kuin videolta sitä. Katselin vähän kauhulla. Meitä ennen oli 6 koiraa testattavana,joten minulla oli aikaa ihmetellä sitä touhua ja koirien käyttäytymistä.
Tulihan se Selman vuoro ja Anneli ja Seppokin olivat tulleet katsomaan kasvattiaan. Selma käyttäytyiihän niinkuin oma itsensä. Mitä nyt vähän ihmetteli kelkan kolinaa, tuolta se tulee, mikähän tuo on , tulkoon vain ... Ei ääntä päästänyt. Eikä se oikein uskonut, että tarttis puolustaakaan, vaikka mies tuli kepin kanssa nurkan takaa. Kiva mieshän se oli ja sen kanssa saattoi lähteä ja tulla sitten kutsusta emännän luo. Haalaria ja tynnyriä piti vähän säikähtää, mutta saattoi niihin sitten palatessa tutustua. Pimeästä huoneesta löytyi emäntä ihan näppärästi. Ei Selma oikein uskonut sitäkään, että tämä olisi ihan totista uhkaamista, vaikka yksin jäi seinään kiinni ja ukko taas tuli kepin kanssa. Istui ja ihmetteli. Tuomari oli sitä mieltä, että ei taistelu-eikä puolustustahtoa, mutta avoin, luoksepäästävä vilkas koira. tuloksista löytyy tarkemmat pisteet.
Anneli otti muutaman kuvan

Tuomariharjoittelijan kanssa tutustellaan

879468.jpg

Miksihän ne minut tähän jätti

879469.jpg

Joku sieltä tulee

879473.jpg

Mitä sinä huiot

879479.jpg

Jyväskylässä PikkuManta oli myös kunnostautunut ja käynyt kokeilemassa haukkukoetta, kertoi isäntä Timo. Hyvin pikkutyttö oli toiminut. Kuusi mahdollisuutta ja viisi niistä PikkuManta oli löytänyt. Linnut eivät kuitenkaan olleet nousseet puuhun, eikä näin haukkuja saatu, mutta ihan hyvä alku.