Viikonloppu on kyllä mennyt ihan koiramaisissa touhuissa, taas kerran. Sama on ollut koko ajan mukana ja kokemuksia on kyllä saatu. Lauantaina oli valjakkokisat jonne menimme katselemaan. Koirat oli Saman mielestä ihania ja tietysti kaikille ihmiseille piti heiluttaa häntää, mutta oli siellä myös yksi kummajainen, nimittäin valjakkokelkka. Sitä piti lähestyä varovasti, mutta uskalsi kuitenkin, eikä se etes hypännyt kimppuun. Seisoi ihan paikallaan vaikka pieni koira haisteli.
Minä itse ihastelin kuinka niillä valjakoiden ohjaajilla on lauma niin hallinnassa. Vaikka kaikki 8 koiraa huutaa ja kiljuu kurkku suorana, kun pitäisi päästä matkaan, niin silti ne menee tasan tarkkaan sinne minne ne käsketään. Ohjaaja sanoo ihan rauhassa "oikea" ja koko  revohka kaartaa oikealle. On se vaan niin hurjan ja hienon näköistä. 
Ilma oli kyllä aika hurja. Lunta tuiskutti koko päivän, mutta palelemaan ei kerjennyt. Pieni poika kävi välillä nukahtamassa autossa.
Sunnuntaina oli sitten kennelkerhon pilkkien vuoro. Siellä oli koirakavereita. Sinne vaan pieni koirakin mukaan. Ei tarvinnut juuri kumpanakaan iltana kysellä nukuttaako. Uusia asioitakin oppi minun harmiksi, nimittäin kerjäämään makkaraa. Siitä tulikin mieleen. OLEN EHDOLLISTANUT SAMAN NAKSULLE. Siitä onkin hyvä jatkaa.
Muutama kuva rannalta

1444597.jpg

1444607.jpg

1444621.jpg

1444957.jpg

1444964.jpg