Tänään oli taas tokopäivä.ja tietysti me Selmanterin kanssa yrittämään ja kokeilemaan missä mennään. Kokeet oli nyt Sodankylässä. Luoksepäästävyys 10. Paikalla makuu . Alkoi ihan hyvin. Noin puolentoista minuutin kuluttua Selma huomasi noin metrin päässä olevat heinätupsut jotka nousivat hiekkakentälle. Niitähän piti alkaa tutkimaan. Ensin nousi pyllypuoli (nousta kun ei sais). Sitten toinen tupsu vähän kauempana( mitähän hajuja siinä on) . Siinä vaiheessa koira olikin jo kaikilla neljällä jalalla ylhäällä ja tulos=0. Seuraaminan taluttimen kanssa 8. Ilman talutinta Tuomarin mielestä hyydyimme lopussa=7.Liikkestä maahan ei tänään onnistunut=0. Luoksetulo hieno =10. Liikkestä seiso piti antaa kaksi käskyä= 8. Hyppy minä turhaa hätäilin, hyppäähän se Selma= 9. Yhteistyö= 9. Tulos 127 pistettä ALO3. Näin tänään, mutta eteenpäin mennään. Kyllä sitä varmuuttakin vielä tulee.
Päivä oli muuten ihan mukava. Kiva ilma, paljon koiria ja hyviä tuloksia. Minun toimiessa liikkeenohjaajana muissa kuin alokasluokassa oli Selma "hoidossa" Helenalla kentän laidalla ja sai taas uuden lempinimen HALILEOHALILEI
Juulilla on ollut vähän ongelmia kulmureiden kanssa. Niitä kun on ollut liian kanssa. Ylhäällä uudet on kasvaneet pentuhampaiden viereen. Tiistaina olisi ollut aika eläinlääkärille niiden poistoon, mutta Juulipas päättikin toisin ja tänään molemmat kulmurit oli pois. Hieno homma.