Viiko taas vierähtänyt. Meillä ei itse asiassa ole sen ihmeenpää, mitä nyt Selman kanssa tokoiltiin omissa kerhonmestaruuskisassa. Näyttää, että ihan normaali suoritus tuo kolmostulos. Yllätys kuitenkin se, että nollat tulee sellaisista liikkeistä mitkä ovat aika varmoja(lienee itsetutkiskelun paikka).Tänään ne tuli seuraamisesta, elikkä: koira vaan haahuili ympärille ja maahan kunnes minä riemastuin ja sanoin "ALA NYT TULLA"tietäen , että olen antanut jo niin monta käskyä, että se menee nollille. Ei kuitenkaan oltu vielä puoleen väliinkään ja Selma heräs ja seurasi kiitettävää seuraamista loppumatkan. Sitten kauko-ohjaus, josta olemme molemmat, niin Selma kuin minäkin, olleet niin ylpeitä, se on niin hieno. Nolla! Tyttö ei noussut ykös vasta kuin neljännellä käskyllä ja sehän on Nolla sekin. Laura, joka oli seurannut meidän suoritusta sanoi, että mikä kimitys se istu käsky oli. Ei ollenkaan kuulemma minun käsky. Kerhonmestaruus jäi taas haaveeksi ja sen vei hienoilla pisteillä 196 Taisto ja Niina. Onnea heille molemmille.

Pikkupojat Jätkä ja Sama 6kk tietävät, että Taistossa on mestari ainesta.

1851145.jpg

Petulta on tullut kuvia ja kuulumisia. On Poika kovasti mukana kaikenlaisessa touhussa. Käy tokoharkoissa. On myöskin menossa Leojen harrastepäivään, jossa kokeillaan jälkeä, hakua  ja rauniota. Lisäksi  Savon seudun leojen tapaamiseen. On pojalla kiireinen syyskuu. Mutta se on hienoa, saa erilaisia kokemuksia, tapaa muita uusia koiria ja ihmisiä.

Tässä Petu matkaa
1851121.jpg

Tiuku kans on aloittanut tokopentujen jatkokurssin ja ilmoittautunut näyttelyynkin.
Tiukusta kivoja kuvia harjoituksista sivulla  http://kipazin.blogspot.com/
Tiuku on kans aika vauhdikas tyttö. Lieneekö tullut äitiinsä, josta kyllä löytyy vauhtia.
                                    Harjoitellaan poseerausta

1851130.jpg

Robi kävi Varkauden näyttelyssä sunnuntaina. Kuvia ja arvostelu on luvattu  lähettää. Tulos PEN2.

Metsän Peikko on kulkenut kovasti metsällä isäntä Sepon kanssa. On intoutunut jopa haukkumaan pyytä puuhun. Haukkunut niin kauan, että Seppo oli ehtinyt ottaa kännykän videollekin sitä. Ovat oikein ylpeitä ja innostuneita pennustaan. Onhan pohjalainen kuitenkin niin erilainen kun leot, joihin Anneli ja Seppo ovat tottuneet.
                              
                                    Tässä "koipeliini" Peikko 3kk

1851151.jpg

Miinasta en saanut uutta kuvaa. On vissiin liian lähellä, ja näen usein, aivan kuin omatkin koirat. Miina on sekin kasvanut jalkoja. Oikein reipas. Kävi meillä viikolla ja tuli kuin kotiinsa. Ei mitään häikkää. Juuli-äiti jostain syystä komensi ja urras alkuun sille. Ei kuitenkaan vihaisena. Olisko vähän motkottanut, että missä olet ollut jne.. Miina on kova uimaan. Heti vaan veteen, kun sitä vain vähänkään näkyy. On myös kulkenut tutustumassa metsään Lauran ja Kimmon kanssa.

Pikin isäntä kertoi myös, että Piki tuo jo venettä rantaan! Hukkuvan se on jo tuonut muutama viikko sitten. Sanoin Matti isännälle, että Pikistä me teemmekin sitten Vepe mestarin. Kuitenkin, jäitä hattuun ja malttia.

Tulihan tässä asiaa, vaikka tuntui, ettei mitään oikeastaan ole tapahtunutkaan.
Yksi juttu vielä, meinas unohtua: Selman siskolle Daisylle on syntynyt 13 pentua! On ne vaan sisarukset sikiävää linjaa. Ihan mahoton sakki 7+6 .
Karvakerän kennelin sivuille pääset  http://www.freewebs.com/aatujadaisy/